Съобщение от екипа на “Огледалото”, вестникът на Дзогчен общността

Съобщение от екипа на “Огледалото”, вестникът на Дзогчен общността

Скъпи европейски членове на Ганчи,
Пишем ви от името на „Огледалото“. Тази година, в допълнение на нашия сайт melong.com, започнахме отново да публикуваме тримесечно издание, което може да бъде свалено, прочетено на компютър и при желание – принтирано. До сега сме публикували 4 издания (номер 126 – декември 2014, номер 127 – март 2015, номер 128 – юли 2015 и номер 129 – септември 2015), които са на разположение за сваляне на нашия сайт. Също така принтирахме ограничен брой изцяло цветни издания за продажба по време на ритрийти.
Основната причина, поради която започнахме да публикуваме редовно pdf и принтирано издание е, че почувствахме, че материалите, публикувани в блог, не биха били поддържани в продължение на по-дълъг период от време, че биха били изгубени доста бързо, когато се появи нов материал. От началото на неговото публикуване през 1991г. „Огледалото“ се превърна в архив на събития, развития и промени вътре в Международната Дзогчен общност и ние не желаем тази функция да изчезне.
Както в миналото, форматът на новото списание на „Огледалото“ съдържа ученията на Чьогял Намкай Норбу и известната секция „Как срещнах…“, и много други, но в допълнение предлага и много материали, свързани с Международната общност – специални съобщения на Ринпоче, новини от Шанг Шунг Института по света, важна информация от Международния Ганчи, редовни новини за проекта Дзамлинг Гар и прочие. Накратко – всяко издание представя много материал, който е иформативен и важен за линговете в цялата Международна Дзогчен общност.
По тази причина бихме искали да попитаме европейските лингове дали биха били заинтересовани да получават редовно едно или повече копия от всяко издание и да го пазят в линга си. Всяко издание е изцяло цветно, с 48 или 52 страници. Тъй като принтираме ограничен брой издания, едно копие струва 5 евро. Разходите за изпращане ще струват допълнително, а ако някой член от вашия линг посещава Меригар, може да вземе изданието от там.
Бихме желали да чуем вашето мнение, идеи и обратна връзка на Е-Мейл адрес: lizgranger.mirror@gmail.com

С най-добри пожелания:
Лиз Грангер (европейски офис) и Наоми Цайц (офис САЩ)